Διαγνωστικά

 farmakeio diagnostikaΣτο φαρμακείο μας θα βρείτε εξαιρετικές σειρές διαγνωστικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας εγκεκριμένες από όλους τους Ευρωπαϊκούς φορείς. Τα διαγνωστικά μας είδη χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Θερμόμετρα: για ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο θερμόμετρο για εσάς και την οικογένεια σας και σας εγγυόμαστε για την αξιοπιστία των μετρήσεων του.

Πιεσόμετρα:  ηλεκτρονικά και αναλογικά για κάθε ενδιαφερόμενο έτσι ώστε η καθημερινή μέτρηση της πίεσης να γίνεται με ευκολία και σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Μετρητές ζαχάρου: στην μεγάλη μας γκάμα θα βρείτε μετρητές ζαχάρου όλων των μεγάλων εταιριών αλλά και για άτομα με δυσκολίες όρασης ή ακοής που μέχρι σήμερα έβρισκαν «εμπόδια» στην αυτό-μέτρηση τους στο σπίτι. Όλους μας τους μετρητές θα τους παραλάβετε σε πρακτική θήκη έτσι ώστε να μπορείτε να είστε δραστήριοι χωρίς περιορισμούς για τον αναγκαίο έλεγχο.

diagnostika farmakeioΜετρητές τριών παραμέτρων: με τους οποίους μπορείτε να λάβετε τις τιμές των τριών βασικών συστατικών του αίματος  (γλυκόζη, ουρικό οξύ και χοληστερίνης) εύκολα και γρήγορα.

Test εγκυμοσύνης: ακριβή κατά περισσότερο από 99% και τόσο ευαίσθητα που δίνουν την δυνατότητα χρήσης μέχρι και 4 ημέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου.

Test  ωορρηξίας: που προσδιορίζουν την αύξηση του επιπέδου της ορμόνης της ωορρηξίας LH και υποδεικνύουν τις 2 ημέρες που είναι καλύτερες για να συλλάβεις σε ένα συγκεκριμένο κύκλο.