Ομοιοπαθητική

Η ομοιοπαθητική είναι μια αποτελεσματική ιατρική θεραπευτική μέθοδος που αναπτύχθηκε πριν από 250 χρόνια από τον ιατρό Samuel Hahnemann. Βασίζεται στην αρχή «όμοιο θεραπεύει όμοιο», δηλαδή η ουσία που σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσει μια αρρώστια, μπορεί να θεραπεύσει σε απειροελάχιστες δόσεις.

ομοιοπαθητικη

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τόσο σε οξείες όσο και σε χρόνιες παθήσεις. Ο ομοιοπαθητικός ιατρός εξετάζει κάθε πτυχή του ασθενούς, από τα σωματικά μέχρι και την συναισθηματική και διανοητική του κατάσταση, θεραπεύοντας τον άνθρωπο στο σύνολο του και όχι μόνο τα συμπτώματα που έχει. Είναι λοιπόν ολιστική θεραπεία.

Στο εργαστήριο μας θα βρείτε όλα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα. Μετά από χρόνια σπουδών και πιστοποίησης από το  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (Ε.Ε.Ο.Ι.Σ) πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις για να παρασκευάσουμε το ομοιοπαθητικό φάρμακο σας και να σας το παραδώσουμε σε ειδικό περιέκτη που το προστατεύει από χτυπήματα, ακτινοβολίες και θερμότητα.