Συμπληρώματα Διατροφής

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας και οι ξέφρενοι ρυθμοί της καθημερινότητας  δυστυχώς μας έχουν οδηγήσει στο να λαμβάνουμε τροφές γευστικές αλλά όχι πάντοτε θρεπτικές. Ένα μειονέκτημα της σημερινής εποχής είναι η βιομηχανοποίηση στην παραγωγή τροφίμων που συντελεί στην χαμηλή περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών αναγκαίων για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

συμπληρωματα διατροφης

Απαραίτητα λοιπόν για την ζωή μας είναι τα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, τα οποία είναι συμπυκνωμένες πηγές θρεπτικών συστατικών (κυρίως βιταμίνες και μεταλλικά άλατα) που διατίθενται ως κάψουλες, δισκία, φακελάκια σκόνης και αναβράζοντα δισκία. Έχουν ως στόχο την συμπλήρωση του ποσοστού θρεπτικών ουσιών σε μια κανονική διατροφή.

Στο φαρμακείο μας θα εξετάσουμε τις ανάγκες της καθημερινότητας σας μέσα από ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο και θα σας προτείνουμε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για εσάς. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν για να επιλεγεί το σωστό σκεύασμα. Εμείς ως άρτια καταρτισμένοι σύμβουλοι υγείας τις  αξιολογούμε και σας βοηθούμε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.